K2 EVOS GRACE – VALKIRIA 50ml parfüm – illatosító

5000 Ft

Cikkszám: V064 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A K2 EVOS GRACE autóparfüm a természet ihlette, egyedi illatjegyek szokatlan kompozíciója, amelyet a modern autók belső terébe terveztek. Fújva:  Az EVOS GRACE aroma a belső térbe permetezve eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz, és növeli a bent tartózkodás kényelmét.  A vezetés élménnyé válik, pihenéssé és meneküléssé a luxus kifinomult világába.

Speciálisan különlegesen válogatott illatkompozíciók illóolajokkal, gazdagságukkal és illatmélységükkel ragadnak meg.  Az illat mélysége. A fényűző EVOS GRACE autóillatosító egy elegáns üvegflakonba van zárva, fa dugóval. A számos díszítésnek és részletnek köszönhetően ideális ajándékjelölt bárki számára. Az EVOS GRACE autóparfüm egy
kiváló módja annak, hogy meghosszabbítsa a K2 Evos Grace fa illatosító medál élettartamát. K2 Evos Grace fából készült akasztó. Amikor befújja magát vele, a címke újra megtelik.

Az értékes illat fokozatosan szabadul fel az autó belsejében. Az Evos Grace parfüm a fa medállal párosítva valóban halhatatlanná teszi az illatot az autóban. Menj végig az életen a
magad módján. Menj végig az életen kegyelemmel. Vezess az EVOS Grace illattal. Fedezze fel a K2 EVOS Grace Valkiria légfrissítőt, amelyet erős és független nők számára hoztak létre, akik tudják, mit akarnak, és nem félnek elérni azt. Ez a légfrissítő a harci szellemet, az önbizalmat és az elszántságot tükrözi. Ennek az egyedülálló kompozíciónak a középpontjában egy energizáló bergamott áll, amely felébreszti az érzékeket és már az első pillanattól kezdve önbizalmat ad.

Egy idő után csatlakozik hozzá a finom, mégis intenzív jázmin, amely a finomságot és az erőt szimbolizálja egyben. Az egészet a kakaó intrikus jegye teszi teljessé, amely egy keleties vonást visz az illatba, amely a titokzatosságot és az eleganciát hangsúlyozza. Ez a virágos-orientális illat olyan, mint egy páncél az álmaiért harcolni kész ember számára. Az autóban olyan légkört teremt, amely bátorságra ösztönöz, és minden utazást különlegessé tesz.

Az EVOS Valkyrie mozgósít, bátorságra ösztönöz és inspirálóvá tesz minden, a volán mögött töltött pillanatot. Érezze, hogy meghódíthatja a világot anélkül, hogy elveszítené nőiességét. Ez a légfrissítő a titkos támaszod, amely minden utazásodon elkísér, és emlékeztet arra, hogy az erő benned van.

Illatjegyek: bergamott, jázmin, kakaó.