K2 EVOS GRACE – ANGEL 50ml parfüm – illatosító

5000 Ft

Cikkszám: V061 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A K2 EVOS GRACE autóparfüm a természet ihlette, rendkívüli illatjegyek szokatlan kompozíciója, amelyet a modern autók belső terébe terveztek.

A belső térbe fújt EVOS GRACE aroma eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz a belső térnek és növeli a benne való tartózkodás kényelmét. A vezetés élménnyé, pihenéssé és meneküléssé válik a luxus kifinomult világába.

A különlegesen válogatott illatkompozíciók illóolajokkal, gazdagságukkal és illatmélységükkel ragadnak meg.

A fényűző EVOS GRACE autóillatosító egy elegáns üvegflakonba van zárva, fa dugóval. A számos díszítésnek és részletnek köszönhetően ideális ajándékjelölt bárki számára.

Az EVOS GRACE autóparfüm kiválóan meghosszabbítja a K2 Evos Grace fa illatpárlat élettartamát. Befújáskor a medál újra megtelik nemes aromával, amely fokozatosan jut el az autó belsejébe. Az Evos Grace parfüm a fa medállal párosítva valóban halhatatlanná teszi az illatot az autóban. Menj végig az életen a saját utadon. Menj végig az életen kegyelemmel.

Vezess az EVOS Grace illattal. EVOS Angel egy inspiráló és múzsa, akinek jelenléte másokat is gyönyörködtet és motivál. Olyan illat, amely a könnyedség és az álmok mennyei világába repít, olyan érzést keltve, mintha a levegőben lebegne. Ennek az egyedülálló kompozíciónak a középpontjában a finom frézia áll, amely frissességet és könnyedséget hoz, a mennyei bájt és finomságot szimbolizálja.

Ehhez csatlakozik a lédús szilva, amely gyümölcsös jelleget kölcsönöz, mélységet és érzékiséget kölcsönöz az illatnak. Az egész illatot az édes praliné teszi teljessé, amely meleg, átölelő érintést ad, emlékeztetve minket az édességre és a harmóniára.

Ez a virágos és gyümölcsös illat az inspiráció és a könnyedség esszenciája, az álmodozás és a gyönyör auráját teremtve körülötted. Tökéletes minden olyan pillanatra, amikor múzsának szeretnéd érezni magad, a képzelet és az inspiráció szárnyain lebegve. Érezd a mennyei illat varázsát, amely minden pillanatot könnyedséggel tölt meg és különlegesnek érezheted magad. Egy illat, amely inspirál, lágyságba és édességbe burkol, és minden utazást álmokkal és elragadtatással teli mennyei kalanddá tesz. Illatjegyek: frézia, szilva, praliné.